ANAS KRISTAL HUIDVERZORGING

Anas is het eerste huidverzorgingsmerk met in ieder product een stuk bergkristal. Anas combineert de wetenschap achter kristallen met de spiritualiteit van deze edelstenen. Ik heb de producten geprobeerd en vertel je er graag meer over.

Anas is het eerste holistische huidverzorgingsmerk dat een echt stukje bergkristal in haar producten verwerkt. De wetenschap achter kristallen gecombineerd met hun spirituele eigenschappen. Een wereldwijd gepatenteerde technologie brengt de eigenschappen van Bergkristal over in de huidverzorgingsproducten, op een natuurlijke en duurzame manier. Het kristalkwarts uit Madagaskar produceert voortdurend een balanceerde kracht van positieve ionen die de schadelijke effecten van straling verminderen en de elektrische lading van het lichaam harmoniseren. De kristallen worden namelijk bij elk gebruik geactiveerd. 

Douchegel

Het is een verfrissende en hydraterende douchegel. Die het natuurlijk pH van de huid in balans brengt en reinigt zonder de natuurlijke oliën van de huid te verstoren. Het heeft een kruidige geur en is daarom ook erg lekker voor mannen.

Body Milk

Deze heerlijke body milk bevat avocado-olie en Virgin Pruimenolie met veel antioxidanten, die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf. Mijn huid voelt zacht, soepel en lekker fris.

Doucheschuim

De doucheschuim met een SLES vrije formule reinigt de huid effectief, terwijl de olijfolie, het calendula extract en hyaluronzuur het vochtgehalte van de huid beschermen en diepgaand verzorgen. Ik vind zulke schuimende douche producten heerlijk. 

Handcrème

Deze handcrème komt in een handige verpakking met een popje. Ik heb hem in de badkamer staan naast de handzeep. De formule bevat natuurlijke oliën zoals olijfolie, druivenpit olie en shea butter. Maakt je handen lekker zacht en glad.

Body Mist

Deze bodymist heeft een licht, luxueuze geur. Met huidactiverende en verstekende eigenschappen. Het Wild-Indigo extract stimuleert de afgifte van endorfine waardoor de huid fris en in balans blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *