AVEDA BOTANICAL REPAIR LIJN

De Botanical Repair lijn van Aveda bestaat 1 jaar.  Ik ben al groot fan van de Cherry Almond lijn en was dan ook benieuwd naar hun andere producten. Ik kreeg de kans om de 4 producten van de Botanical Repair lijn te testen en ik laat ze vandaag graag aan je zien.

De Aveda Botanical Repair lijn versterkt en herstelt het haar van binnenuit met een revolutionaire, plantaardige, versterkende haarverzorgingslijn. Het zorgt ervoor dat beschadigd haar er direct beter uit ziet en aanvoelt. Het glanst meer en ziet er gezonder uit. Het is vegan, diervriendelijk en voor 94% op natuurlijke wijze verkregen.

Je begint met de shampoo deze reinigt en helpt beschadigd haar te verstreken en herstellen met de kracht van planten. Het versterkt  je haar en verwijdert overtollige talg. Vervolgens breng je de conditioner aan op vochtig haar laat deze een paar minuten intrekken en spoel hem daarna grondig uit. De conditioner zorgt ervoor dat het haar zacht, glad en glanzend wordt. Je haren zijn daarna ook makkelijk door te kammen. 1x in de week gebruik ik ook een haarmasker. Mijn haren waren naar 1 keer gebruiken al een stuk stralender en gezonder. Het herstelt de haarvezels en ontwart direct om schade door haarbreuk te kunnen voorkomen. Als laatste breng ik het leave in treatment in. De naam zegt het al deze hoef je niet uit te spoelen. Het maakt mijn haar minder pluizig, en beschermt tegen hitte schade tot 230 graden dus ideaal als je daarna nog je haren wilt gaan stylen. Ik ben heel erg te spreken over de producten en merk echt verschil! De hele lijn ruikt ook super lekker en is geschikt voor alle haartypes ook gekleurd en chemisch behandeld haar. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *