BRUNO BANANI PARFUM HIS & HER

Bruno Banani heeft hele lekkere en betaalbare parfums. Ik kocht ze vroeger al toen ik nog op school zat. Ze hebben nu hun verpakkingen en flacons een make-over gegeven. 

Dangerous Woman 

Dit is een krachtig en vrouwelijk parfum. Een sensuele geur met noten van zwarte bes, exotische bloemen, kokosmelk, en vanille voor een rijke en weelderige geur. Ik moet hierbij echt aan een vakantie denken. Een lekkere zoete tropische geur.

Woman

Een klassieke en vrouwelijke geur. Dynamische fruitige geur met noten van perzik, patchoeli, witte muskus en vanille die de geur een klassieke touch geven. Dit is mijn favoriete geur van Bruno Banini ik kocht deze vroeger ook altijd. Deze geur is ook verkrijgbaar in een eau de parfum.

Pure Woman

Dynamisch en vrouwelijk geur. Exotische, fruitige, sprankelende geur met een kick door de unieke combinatie van mango, pioenroos, cassis en amber. Ik vind dit echt een geur voor in de avond of voor bij het uitgaan. Het is een wat zwaardere, zoete geur.

Loyal Man

Dit is een edgy en mannelijk parfum. Een verleidelijke geur met onverwachte fruitigheid, aromatische noten en een krachtig houtachtig, amberachtig spoor voor een edgy kick. Een wat sterkere geur maar erg lekker. Van deze geur is ook een eau de parfum verkrijgbaar.

Absolute Man

Een authentiek en mannelijk parfum. Krachtig mannelijke geur met noten van houtachtige amber, tonkaboon en vanille die een authentiek geur afgeven. 

Magic Man

Dit is mijn favoriete geur van de mannen. Een sensuele, aromatische geur met noten van nootmuskaat, wierook en zwarte peper met amber in de basis. Deze is het meest frisse van de drie geuren die ik heb laten zien. 

Ik ben heel erg te spreken over deze betaalbare geuren. Ga ze zeker even ruiken bij o.a. Kruidvat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *