VITAMINE STORE BEAUTY LIJN

Goed voor jezelf zorgen doe je door je lichaam van binnen en buiten aandacht te geven. Een combinatie van een gezonde lifestyle én een fijne verzorgingsroutine. Vitaminestore komt met een eigen beauty lijn en ik vertel je er vandaag graag meer over.

De verzorgende beautylijn van Vitaminstore is geschikt voor elk huidtype en ondersteunt de beschermende functie van de huid. De rijke, voedende beautylijn bevat vitamine C en enkel natuurlijke extracten die de huid helpen om haar mooi, stevig en stralend te houden. En dat zonder overbodige ingrediënten. Het is dusvallemaal 100% natuurlijk en ook nog eens vegan!

Vitaminstore – Vitamine C Dagcrème

Het is een fijne hydraterende dagcrème met koudgeperste en verzachtende amandelolie. Hij voelt fris aan op je gezicht. Het beschermt de huid niet alleen tegen alle dagelijkse invloeden van buitenaf, maar vooral ook tegen de negatieve invloed van UV-stralen door het toegevoegde complex op basis van kakadu pruim-, granaatappel bloem- en shiso extracten. Het is 100% natuurlijk en bevat geen SPF. De formule helpt om bestaande rimpels en lijntjes te vervagen, de huidelasticiteit te verbeteren en de aanmaak van collageen te stimuleren. Ook bevat het hyaluronzuur het is geschikt voor alle huidtypes en trekt lekker snel in. 

Vitaminstore – Vitamine C Booster

De booster gebruik je als een extra aanvulling bovenop je andere gezichtsverzorging. Het heeft een hele dunne, fijne textuur maar trekt wel snel in. Het is een beetje vergelijken met de ampullen voor eenmalig gebruik die andere merken verkopen. De formule bevat niet alleen kakadu pruim-, granaatappel bloem- en shiso extracten, maar ook een uitzonderlijk hoog gehalte aan hyaluronzuur. Je krijgt er een mooie stralende huid door.

Vitaminstore – Vitamine C Nachtcrème

De nachtcrème heeft een rijkere textuur dan de dagcrème. En vind ik top met mijn droge huid nu in de winter. Het laat een voedend laagje achter wat s’nachts in je huid trekt.  Het heeft een lichte lavendel geur wat heerlijk rustgevend is als je daarna naar bed gaat. Het bevat oa, granaatappel bloemextract, shiso extract en kakadu pruimextract. 

Vitaminstore – Vitamine C Serum

Ik ben dol op serums. Hij is wat dikker en voelt meer jelly achtig aan. Het is een zacht en verzorgend serum. Het bevat stoffen die helpen bij zowel directe als vertraagde huidschade. Zo is vitamine C een antioxidant die de huid beschermt tegen vertraagde beschadiging door de zon (UV-straling). Vitamine C Serum helpt om bestaande rimpels en lijntjes te vervagen, de huidelasticiteit te verbeteren en de aanmaak van collageen te stimuleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *