MOEDERDAG TIP: THERME ZEN WHITE LOTUS

Volgende week is het alweer zover moederdag! Voor mij is het alweer mijn derde moederdag. Alleen nu wel van 2 kindjes het blijft toch speciaal. Samen met THERME heb ik voor jullie een leuke moederdag tip. 

De producten van Zen White Lotus zijn geïnspireerd op de heilzame Oosterse massages. Zen is de Japanse vorm van boeddhisme en staat tevens voor het creëren van innerlijke rust. De witte lotus is een prachtige en ontspannend geurende bloem, die symbool staat voor geestelijke zuiverheid, puurheid en zachtheid. De producten van de Therme Zen White Lotus lijn op basis van zijde en soja extract verzorgen de geest weldadig met de serene, inspirerende en exotische geur beleving van de Witte Lotus. Creëer een heerlijk momentje voor jezelf.

There Zen White Lotus – Fragrance Candle

Ik ben dol op geur kaarsen en zo ook mijn oma! Dit is dus echt een top cadeau! Geniet van de wijze kracht van Zen White Lotus en de ontspannen sfeer die een kaars geeft. Beleef een ‘zen’ moment in jouw eigen vertrouwde omgeving met deze geurkaars. Hij heeft een brandtijd van zo’n 40 uur en gaat dus ook een hele tijd mee.

There Zen White Lotus – Home Spray

Met de juiste geur in huis, voel je je eerder thuis. Met deze home spray geniet je van een aangename frisse licht zoete geur. Hij zorgt voor ontspanning, rust en verbetert je stemming. 

There Zen White Lotus – Fragrance Sticks

In bijna alle ruimtes in mijn huis staan geur stokjes. En ik denk dat bijna alle vrouwen dat een leuk cadeau zouden vinden. Je komt binnen en het ruikt meteen lekker. Het creëert een ontspannen sfeer. Ze komen in een mooie wit vaasje en staan daardoor ook nog eens prachtig in het interieur. De geurstokjes verspreiden op een natuurlijke manier de heerlijke subtiele geur. De geur moet zo’n 12 weken mee gaan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *