HEIRLOOM THE MANSION HOTEL GENT

Afgelopen woensdag verbleef ik een nachtje in de prachtige stad Gent. We verbleven in één van de vijf hotels van Heirloom. Dit zijn selfhosting hotels en ik vertel jullie er graag meer over.

Ik was nog nooit in Gent geweest maar wat een prachtige oude stad! Het is er heel romantisch met vele leuke winkeltjes, grachtjes, restaurantjes en terrasjes. Wij gingen 2 dagen en overnachten deden wij in het The Mansion hotel van Heirloom. Deze zit midden in de stad en ligt heel erg centraal bij alle grote bezienswaardigheden. Ze hebben verschillende soorten kamers waardoor er voor ieder wat wils is. Wij hadden de Queens Triple kamer. 

Na een online check-in ontvang je een code waarmee de deur van de ingang en je eigen kamer deur open gaat. Geen gedoe meer met sleutels of pasjes. De kamer was lekker ruim en had een groot bed, Netflix, Apple TV en gratis Wifi.

Gent heeft ontzettend veel mooie plekjes om te bezichtigen, zo staan er in de stad maar liefst 14 kerken. Veel boetiekjes, bekende grote keten winkels, schattige restaurantjes en leuke terrasjes aan het water. Ook een boottochtje over het water door de mooie stad moet je zeker gaan doen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *