MOTHER GOOSE HOTEL

We verbleven in het prachtige Mother Goose Hotel. Dit ligt aan de Ganzen markt in de binnenstad van Utrecht. Vlakbij vind je onder andere leuke winkeltjes, restaurantjes, het Neude en de Dom van Utrecht. Het voormalige Ubica pand telt 23 kamers, verdeeld over 4 etages. Elke kamer is uniek, en heeft karakteristieke oude details waarin je de rijke geschiedenis van de panden terugziet. In het hotel heb je ook 4 verschillende kamers. De Small Mother Goose Room, de Medium Mother Goose Room, de Large Mother Goose Room en als laatste de Mother Goose Suites. Al deze kamers zijn onder verdeeld in vier verschillende thema’s. Elke etage heeft zijn eigen kleuren thema. Van rustig wit tot mysterieus zwart. Ze hebben witte, grijze, zwarte en bruine kamers. Wij verbleven in de witte suite. 

We werden meteen warm ontvangen bij de receptie. En mochten zelfs al eerder in onze kamer.  Helaas was de lift kapot gegaan de dag ervoor door een bliksem inslag. Dus moesten we naar boven via een steile en smalle trap niet heel fijn als je hoogzwanger bent. Maar de jongen van de receptie was zo aardig om onze trolley naar boven te tillen super lief! Ook kregen we nog allerlei tips voor leuke boetiekjes en restaurantjes. Dat laatste hebben we meteen s’avonds uit geprobeerd en was een mega aanrader! We hadden namelijk gegeten bij de Streetfood Club in Utrecht. De drukte verraadde al dat dit een heel goed restaurant zou zijn en dat was ook zo. Het had een hele fijne sfeer en een prachtig interieur. Je kon kiezen uit allerlei kleine Aziatische gerechtjes en ook hadden ze een bar en een DJ.

Ook ingrepen bij de suite is een ontbijtje. Dit kan 50 meter verderop Deans Cafe. Dit is ook meteen een conceptstore met dames en heren labels, accessoires, boeken en parfum. In het cafe kun je dan kiezen uit 3 verschillende, uitgebreide ontbijtjes. Inclusief koffie, thee en een vers geperste jus. 

LUNCH SPOT

Ook hadden we via Instagram een leuk plekje gevonden om te gaan lunchen. Deze moet ik met jullie delen! Het heet Frenchie Café in Utrecht. Ze hebben van alles gebak, american pancakes, freakshakes, cupcakes en ga zo maar door. Allebei de restaurantjes zijn echt mega aanraders als je in Utrecht bent.

We hebben een heerlijk weekend gehad en gaan weer helemaal uitgerust naar huis. Het hotel is echt een aanrader het enige nadeel was dat het buiten erg lawaaierig was tot laat in de nacht. Dit omdat het natuurlijk zaterdag was. En in de straat zaten allerlei cafe’s. Maar verder kan ik alleen maar positieve punten noemen. Het interieur alleen al geeft je zoveel rust en inspiratie. En het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *